У громаді знову втрата

Дата: 04.08.2023 17:46
Кількість переглядів: 72

Фото без опису▪️ Нашу громаду спіткало ще одне горе, яке принесла російсько-українська війна. Завершив свій земний шлях Севрук Віталій Георгійович, який з перших днів пішов добровольцем захищати Україну від московитів, служив у 23 Окремому стрілецькому батальйоні.

▪️ В боях на Донеччині отримав тяжкі поранення, але смерть його забирала поступово. Поранення призвели до погіршення здоров'я та він продовжував виконувати свій військовий обов’язок .

▪️ 3 серпня, після добового караулу з тривалою нічною тривогою, ввечері його серце не витримало - він впав на порозі на руки брата…

▪️ Віталій народився в місті Ватутіне 10 листопада 1977 в родині вчителів Георгія Андрійовича та Лариси Олександрівни. Тут пройшли його шкільні роки -  закінчив школу №2. Далі було навчання у Київському університеті культури, де здобув спеціальність менеджера.

▪️ За станом здоров'я  в армії не служив, але коли постала загроза рідній землі, не вагаючись пішов її захищати.

🙏 Висловлюємо глибокі співчуття Ларисі Олександрівні – мамі Героя, його брату Жені та сестрі Наташі, які також стоять на захисті держави, синочку Данилкові, дружині Насті, всім рідним і близьким Віталія.

▪️ Це  непоправна втрата, біль від якої не заглушити жодним придуманим у світі словом. Кріпіться, рідні.

🙏 Вічна і світла пам'ять Віталію.

▪️ Поховають його завтра у Києві.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень