Вітання з Днем села Стецівка

Дата: 06.08.2023 01:00
Кількість переглядів: 485

Фото без описуШановні стецівчани!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня селаа!

Його відзначають усі хто в Стецівці народився, виріс, працює задля його розвитку та процвітання. Воно дороге тим, у кого пройшли тут найкращі роки дитинства та юності, але доля повели їх іншими світами.

Історія кожного населеного пункту є невід’ємною часточкою літопису нашої держави, яку пишуть своєю звитяжною працею та добрими справами люди.  А Стецівка здавна славляться своїми трударями, міцними традиціями, гарними здобутками, любов’ю до землі та наступністю поколінь, адже у розвиток свого села кожен вкладає душу від старшого покоління до молоді, якому далі розбудовувати свій край.

Цьогорічне свято знову з гірким присмаком, адже, нажаль, розпочата рашистами війна ще триває. І жодне серце не знаходить спокою. Багато сельчан, чиї рідні та близькі нині захищають нашу країну від московитської нечисті, з тривогою і надією  чекають звісток та молять Господа про завершення кровопролиття та мир в Україні.

А ще Стецівка сформувала потужну волонтерську підтримку своїм захисникам – допомагають, щоб скоріше наблизити перемогу.  

Щира подяка сельчанам за щоденну напружену селянську працю, за людяність, патріотизм та любов до свого рідного краю.

Бажаємо селу - процвітання, стабільності та розвитку, а його мешканцям не втрачати любові до своєї малої батьківщини. Нехай Стецівка під мирним небом буде й надалі квітучою і красивою, місцем - де життя її мешканців наповнюється теплом, радістю і надією на краще.

Хай колосяться гарними врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя плани та задуми на радість та на благо всієї громади, а кожна родина хай буде заможною і щасливою.

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень