З молоддю говорили про їх роль у розвитку громади

Дата: 11.08.2023 17:10
Кількість переглядів: 51

Фото без описуВ рамках  проєкту “Лабораторії творчого діалогу в громадах”, який  реалізується Спілкою «Громадські ініціативи України» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», сьогодні у нашій громаді  в читальному залі бібліотеки для дорослих відбулась вже третя діалогова зустріч.

Цього разу серед її учасників переважали представники учнівського самоврядування – наша активна, прогресивна і креативна молодь. Адже тема зустрічі стосувалась безпосередньо їх - "Роль молоді у розвитку громади".

Фото без описуФото без опису

Діалогову зустріч провели Валентина Кравченко, яка є учасником проекту від громади, та координатор проекту Любов Ропало.

Фото без описуФото без опису

Кожен учасник коротенько розповів про себе, про свої уподобання та мрії, про можливий вибір майбутньої професії, а також про те, що б він чи вона хотіли б у громаді змінити або бачити нове.  До обговорення долучились і дорослі учасники діалогу, якими  були представники закладів освіти та структур, які працюють з молоддю.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Пані Любов розповіла про шляхи реалізації ідей, зокрема через участь у  різноманітних грантових проектах, зупинившись на основних аспектах їх підготовки.  

Фото без описуФото без опису

В цілому зустріч  вийшла цікавою та змістовною. Ми щиро сподіваємось, що ї корисною для майбутнього втілення у життя запропонованих молоддю ідей.

Варто зазначити, що проєкт реалізується в рамках програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень