Фестиваль патріотичної пісні з нагоди Дня молоді

Дата: 12.08.2023 21:32
Кількість переглядів: 64

Фото без описуДень молоді - свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. Молодість - це прекрасний час надій і впевненості у тому, що всі мрії обов'язково збудуться.

З нагоди Всеукраїнського дня молоді в міському Палаці культури відбувся фестиваль патріотичної пісні.

На початку заходу міський голова Олександр Заборовець привітав молоде покоління зі святом. Зокрема зауважив, що в житті немає пори прекраснішої, ніж молодість. Молодість – безцінний дар природи. Його треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. Побажав присутнім міцного здоровя, успіхів у навчанні та роботі, творчої енергії, належних думок, сил, щоб втілити в життя все до чого прагне їх розум, душа і тіло.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих у бою за вільну Україну, тих хто не шкодуючи свого життя боронив нашу Батьківщин.

Присутні в залі мали змогу почути багато сучасних українських пісень, які відображали сьогодення,у виконанні молодих талановитих виконавців.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Глядачі бурхливими оплесками зустрічали учасників фестивалю та інколи потай витирали сльози, слухаючи пісні патріотичного змісту, народжені  війною України  з росією.

Фото без опису

     За активну участь у фестивалі патріотичної пісні юні патріоти були нагороджені  грамотами та призами, які вручив міський голова.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Дякуємо всім хто долучився до організації та проведення фестивалю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень