Запрошуємо на благодійний ярмарок

Дата: 14.08.2023 12:14
Кількість переглядів: 99

Фото без описуШановні жителі та гості Ватутінської міської територіальної громади!!!

24.08.2023 на Площі Соборності (біля міського Палацу культури) з 12:00 з нагоди 🇺🇦Дня Державного Прапора та 🇺🇦Дня Незалежності України відбудеться благодійний ярмарок "УКРАЇНА – ВІЛЬНА І НЕЗАЛЕЖНА ДЕРЖАВА !!!"

Фото без опису

У тяжкі для нашої Держави часи, всім нам варто усвідомити, що ми,  українці, вільна і незалежна нація, яка виборює цю незалежність у боротьбі з російським агресором та об’єднатися задля великої мети – нашої Перемоги!

Просимо максимальної  участі в заході  підприємств, установ, організацій , приватних підприємців та усіх небайдужих мешканців громади!

Проведемо час корисно та підтримаємо ЗСУ, не забуваймо, що саме завдяки військовим, які боронять нашу землю, у нашій громаді сьогодні спокійно, і ми маємо можливість створювати надійний тил для них.

Частина коштів від реалізованої продукції на благодійному заході, будуть внеском нашої громади у майбутню Перемогу і спрямовані на потреби ЗСУ.

Єднаймося і пам’ятаймо, що наша сила — саме в згуртованості!

 За більш детальною інформацією щодо участі в ярмарку, просимо звертатись за тел.: 098-751-78-38 Тарарук Марина Олександрівна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень