Звіт про проведення громадського обговорення щодо обрання нової назви провулку Жуковського

Дата: 16.08.2023 14:10
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

На виконання протоколу засідання комісії з найменування та перейменування назв населеного пункту, провулків, проспектів, площ, скверів, закладів та пам’ятних знаків Ватутінської міської територіальної громади від 10.07.2023 року виконавчим комітетом Ватутінської міської ради було розпочато процедуру збору пропозицій щодо перейменування провулку Жуковського.

Комісією було прийнято рішення про проведення обговорення шляхом зборів мешканців провулку Жуковського та всіх зацікавлених мешканців громади в продовж місяця в два етапи.

7 серпня, на завершення першого етапу обговорення,  було проведено зустріч з жителями провулку, де його мешканці обговорили різні варіанти. Було запропоновано такі назви:

️ Провулок Черкаський,

️ Провулок з назвою, яка не прив'язана до особистості

️ Провулок Жуковського – на честь  Героя Небесної Сотні (з'ясували, що  серед Героїв Небесної Сотні прізвища Жуковський немає, є Жизневський)

️ Провулок Євгена  Іванченка

️ Провулок Софіївський

Після обговорення всі присутні на зборах підтримали пропозицію нової назви – провулок Софіївський та висловили думку щодо відсутності необхідності проведення других зборів 14 серпня, адже з назвою всі визначились.

Окрім цього протягом визначеного терміну жодних інших пропозицій від жителів громади щодо нової назви провулку Жуковського не надходило.

Про результати громадського обговорення буде поінформовано членів топонімічної комісії на  її черговому засіданні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень