Повірте, у світі добрих людей набагато більше

Дата: 19.08.2023 14:51
Кількість переглядів: 64

У народі кажуть «Під лежачий камінь вода не тече». Це народна мудрість, яка з роками тільки підтверджує свою істину.

Фото без опису

Дійсно, щоб досягти якогось результату, потрібно діяти, шукати варіанти, стукати у двері. І за якоюсь тобі обов’язково протягнуть руку допомоги.

Так і цього разу допомога надійшла від наших  давніх партнерів Ukrainians in Karlsruhe / файні українці в Карлсруе.

Керівництво громади, переймаючись  проблемою, що  у нас не вистачає комунальної техніки, а наявна вже застаріла, шукали можливість якось вирішити це питання.

Після перемовин з Романом Степаненком – нашим земляком, який тривалий час проживає в Німеччині,  були знайдені шляхи поставки у громаду міні-трактора, який зможе прибирати тротуари  і вулиці (підмітати, посипати, розчищати від снігу).

Техніка практично нова. Пробіг на спідометрі всього 285 кілометрів. Буде перебувати на балансі виробничого управління житлово-комунального господарства.

Фото без описуФото без опису

Вкотре висловлюємо слова глибокої вдячності Роману Степаненку та усім українцям в Карлсруе, які змогли організувати поставку і доставку техніки у Червоноград Львівської області.

На цьому добрі справи не закінчились. В черговий раз на допомогу прийшов керівник ТОВ «Комбінат баранкових виробів» Микола Шабельник, який забезпечив безкоштовну доставку міні-трактора у громаду, за що йому велика подяка.

Окрім цього гімназії №1 було передано баскетбольне кільце, яке буде встановлене на спортивному майданчику навчального закладу.

Фото без опису

Тому, як бачимо, хто стукає – тому відчиняють, хто шукає можливості – обов’язково їх знаходить, хто діє – той досягає мети.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень