Про права людини простою мовою

Дата: 21.08.2023 14:47
Кількість переглядів: 61

Фото без описуЦікаво, корисно, змістовно – це враження від дводенного тренінгу на тему "Практичні дії органів місцевого самоврядування у захисті прав людини у громаді".

Він був організований громадською організацією "Черкаський правозахисний центр" в рамках проекту "Впровадження дієвих місцевих політик у сфері прав людини на Черкащині" за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках проекту «Права людини в дії», який виконується Українською Гельсінською спілкою з прав людини.

Фото без опису

Матеріал тренінгу, який подавався висококваліфікованими тренерами Тарасом Щербатюком та Інною Сімакіною, викликав неабиякий інтерес в його учасників. Практичні вправи та завдання виконувались з ентузіазмом та захопленням.  Під умілим керівництвом тренерів на перший погляд складні завдання виявлялись дуже зрозумілими.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Під час тренінгу попрацювали також з навичками визначати стратегічні цілі, виявляти напрямки, які потребують вирішення, а також складання дорожньої карти захисту прав мешканців громади. Отримані знання обов'язково допоможуть у професійній діяльності. 

Фото без опису

За результатами тренінгу всі його учасники отримали сертифікати.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень