23 серпня – День Державного Прапора України

Дата: 23.08.2023 00:38
Кількість переглядів: 43

Фото без описуНаш синьо-жовтий стяг є символом національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. З моменту встановлення незалежності ми пережили злети та падіння, втрати й здобутки.

Сьогодні Україна опинилася у важкій ситуації, коли, прикриваючись благими цілями, внутрішні та зовнішні вороги намагаються посягнути на найдорожчий скарб українського народу – цілісність і свободу нашої Батьківщини. А відкрита агресія оскаженілого сусіда принесла на наші землі війну з руйнуваннями, катуванням, терором і смертями.

Ми ніколи не складемо зброю, не станемо на коліна і до останнього подиху будемо захищати свою землю, мову, традиції і волю. Станемо всі єдиним фронтом під синьо-жовтий стяг – символ нашої міці.

Нехай національна гордість та споконвічний козацький дух допоможуть нам вистояти та перемогти у священній боротьбі за незалежність, бо нікому не дозволено посягати на цілісність та недоторканість Української держави.

Нехай скоріше синьо-жовтий прапор замайорить у кожному куточку мирної, щасливої і вільної від стороннього впливу України: від Чернігівщині на півночі, до  найпівденнішої частини Криму, від крайньої східної точки  Луганщини до західного кордону Закарпатської області.

Всім бажаємо мирного неба, злагоди і процвітання, досягнення задумів і реалізації планів, сили і натхнення на укріплення і розквіт нашої країни.

Слава Україні! Слава її Героям!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, Ватутінська міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень