На черговій сесії ухвалено 22 рішення

Дата: 24.08.2023 15:10
Кількість переглядів: 96

Фото без описуСьогодні відбулось засідання чергової 44-ї сесії міської ради, якому передував детальний розгляд запропонованих до порядку денного матеріалів на спільному засіданні депутатських комісій.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Депутати прийняли рішення про перейменування провулку Жуковського на провулок Софіївський, внесли зміни до Програми функціонування та розвитку системи цивільного захисту, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення місцевого матеріального резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2021 – 2025 роки,  до комплексної Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції, Захисників, Захисниць України, добровольців та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції, Захисників, Захисниць України, добровольців та учасників Революції Гідності на 2023-2025 роки,  затвердили структуру та штатну чисельність відділу освіти Ватутінської міської ради,  Програму підтримки регіонів Херсонської області, найбільш постраждалих внаслідок агресії російської федерації, на 2023-2025 роки, розглянули бюджетні,  земельні питання та низку інших.

Фото без описуФото без опису

З повним переліком та прийнятими рішеннями можна ознайомитись на сайті міської ради - https://vatutine-gromada.gov.ua/44a-sesiya-24082023-12-54-04-24-08-2023/.

А завершилось зібрання депутатів приємним повідомленням від директора спортивного комплексу "Шахтар", депутата міської ради Іллі Ульянова про здобуття нашою командою "СК-Ватутіне" перемоги на футбольному чемпіонаті Звенигородського району. Він подякував усім меценатам, які допомагали команді фінансово, серед яких і міський голова. Йому представник команди вручив символічну медаль.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Також депутати ознайомились із підготовленими відділом освіти відеороликами щодо готовності укриттів закладів освіти до навчального року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень