Сьогодні в урочистій та святковій атмосфері у громаді відбулось підняття Державного Прапора України.

Дата: 23.08.2023 11:16
Кількість переглядів: 53

 

Фото без описуВітаючи громаду з Днем Державного Прапора, міський голова Олександр  Заборовець подякував нашим захисникам і захисницям, зусиллями яких стримується  агресія ворога проти нашої держави, які у надскладних умовах захищають наш спокій і виборюють мирне майбутнє країни.

- Наш прапор - символ слави багатьох поколінь українців, він пов'язує воєдино трудові подвиги і бойові перемоги, наукові відкриття та культурні досягнення. Він пройшов тернистий шлях до державного і міжнародного визнання. А нині гордо майорить разом з державними прапорами інших цивілізованих країн світу. Він на сьогодні є об'єднавчим символом, який поєднав увесь світ у прагненні до Миру – звучало у виступі.

Фото без опису

▪️  Другий рік поспіль День Державного Прапора ми відзначаємо у стані жорстокої війни, яка принесла багато горя українським родинам та забирає життя найвідданіших державі Воінів.

🙏  Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять захисників та мирних українців, життя яких забрала жорстока рашистська орда.

Під нашим символом миру і працьовитості, синьо-жовтим Прапором України, ми обов'язково здобудемо Перемогу, піднімемо країну з руїн і побудуємо щасливу, могутню і вільну у праві вибору свого шляху державу, і в кожному куточну мирної  країни буде гордо майоріти наш переможний Прапор – сказав міський очільник на завершення свого виступу.

🇺🇦 Почесне право підняти Державний Прапор було надано міському голові Олександру Заборовцю.

Фото без опису

🙏 Після завершення урочистої церемонії було вшановано пам'ять загиблих захисників України покладанням квітів до пам'ятника "Пам'яті Небесної Сотні та пам'ятника Учасникам АТО" у сквері "Пам'ять".

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень