З 1 вересня для здобувачів освіти розпочинається навчальний рік

Дата: 31.08.2023 12:57
Кількість переглядів: 52

🔹 30 серпня 2023 року відділом освіти Ватутінської міської ради проведено розширену нараду керівників закладів освіти на базі Ватутінської гімназії №1 Ватутінської міської ради.

Фото без опису

🔹 📚 На нараду були запрошені міський голова Олександр Заборовець, перший заступник міського голови Зоя Ляпун, керівники закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти, заступники директорів закладів загальної середньої освіти, методисти закладів дошкільної і позашкільної освіти, голови трудових колективів.

📚 Із вступним словом до присутніх звернувся в.о. начальника відділу освіти Сергій Бурбело. Він підвів підсумки роботи закладів за минулий навчальний рік і окреслив завдання прийдешнього 2023-2024 навчального року, з яких головним завданням є забезпечення безпечного освітнього середовища для всіх учасників освітнього процесу.

Фото без опису

📚Головний спеціаліст відділу освіти Наталія Губарькова звернула увагу присутніх на питаннях забезпечення керівниками закладів організованого початку навчального року.

📚До учасників наради з вітальним словом звернулася перший заступник міського голови Зоя Ляпун, яка поінформувала керівників про деякі особливості цього навчального року в умовах воєнного стану.

📚Учасникам наради були продемонстровані презентації про готовність укриттів закладів освіти і підготовку до опалювального сезону закладів (головний спеціаліст відділу освіти Ольга Маломуж) та про пріоритети і напрямки освітньої діяльності громади у 2023-2024 навчальному році (консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників Людмила Калиушко).

📚 Міський очільник привітав педагогічну спільноту громади з новим навчальним роком, подякував за підготовку закладів до прийому учнів та побажав нових творчих злетів.

Фото без опису

🔹У зв’язку із звільненням від виконання обов’язків начальника відділу освіти Сергія  Бурбела Олександр Анатолійович подякував Сергію Михайловичу за багаторічну і сумлінну працю на благо розвитку освіти громади та представив нового виконувача обовязків начальника відділу освіти - головного спеціаліста відділу Валентину Рубан.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень