Вітаємо з Днем підприємця

Дата: 03.09.2023 10:04
Кількість переглядів: 42

Фото без описуЗа традицією, у першу неділю вересня, у нашій державі відзначається День підприємця.

У цей день ми віддаємо належне праці ініціативних, сміливих й амбітних людей, які не бояться працювати в теперішніх умовах, створюють економічний простір та проявляють себе у різних сферах нашого життя.

Підприємці є опорою нашої громади, рушійною силою економіки, адже сприяють наповненню бюджету, створенню нових робочих місць, підвищенню конкурентоспроможності вітчизняної продукції на ринках України та за її межами, забезпечують жителів необхідними товарами і послугами, активно беруть участь у благодійних акціях.

Війна зачепила й сферу бізнесу і спонукала думати швидко й по-іншому та змінювати підхід до своєї діяльності.

Тож у цей святковий день ми щиро подякуємо підприємцям, які під час війни не опустили руки, а знайшли сили та ресурси розширювати власний бізнес, створювати робочі місця та дбати про благоустрій громади.

Всім, хто не залишилися осторонь нашої спільної біди та доєдналися до волонтерського руху і до цього часу активно підставляють своє плече підтримки військовим, переселенцям та всім, хто потребує допомоги. Дякуємо за незламність вашого характеру і силу духу.

Щиро бажаємо впевненості в собі, вдалих угод, надійних партнерів, невичерпної наснаги, а також подальших успіхів у підприємницькій діяльності на благо і добробут нашої громади і незалежної України.

І нехай кожна започаткована справа буде вдалою і успішною, бізнес стабільним і процвітаючим, миру, щастя, добра та достатку.

З найкращими побажаннями міський голова Олександр Зборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень