Вітання з Днем фізичної культури та спорту

Дата: 09.09.2023 06:00
Кількість переглядів: 56

Фото без описуШановні працівники, вчителі фізичної виховання, тренери, спортсмени, ветерани галузі, всі, хто бере участь у розбудові фізкультурно-оздоровчого руху Ватутінської міської територіальної громади!

 

Щиро вітаємо з професійним святом – Днем фізичної культури та спорту!

 

За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю. Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, має їх і наша громада. Ми пишаємося досягненнями наших спортсменів, і горді тим, що вони прославляють наше місто, громаду, Черкащину та всю Україну.

 

Дякуємо всім, хто працює у сфері фізичної культури, хто навколо спорту згуртовує дітей, вчить їх сили духу, міцності, витривалості, умінню долати всі перешкоди на шляху до успіху.

 

Схиляємо голову перед подвигом наших спортсменів, які сьогодні зі зброєю в руках захищають країну від московської навали, хто стоїть на смерть, щоб жила Україна, щоб наша свята Богом дана українська земля була очищена від ворога.

 

Бажаємо всім закоханим в спорт олімпійського завзяття, атлетичного здоров'я, спортивного духу та чемпіонських перемог. Нехай ваші досягнення та натхненна праця і надалі примножують спортивну славу України.

 

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень