22-00! Ваші діти вдома?

Дата: 08.09.2023 16:02
Кількість переглядів: 35

Фото без описуШановні батьки! Нагадуємо вам, що з метою попередження злочинності як з боку дітей, так і проти них,  законодавством України передбачено, що діти віком до 16 років  у період з 22.00 до 6.00 години не можуть перебувати у розважальних закладах, закладах громадського харчування та громадських місцях без присутності батьків чи законного представника.

В умовах правового режиму воєнного стану з 00:00 до 04:00 діє комендантська година, під час якої громадянам (в т.ч. неповнолітнім)  забороняється перебувати в громадських місцях.  Окрім того на Черкащині усі заклади громадського харчування та дозвілля мають закриватись не пізніше 22:00.

Чи розповіли ви про це своїм дітям? Чи контролюєте, де вони перебувають у вечірній та нічний час? На жаль, звернення мешканців громади свідчать про те, що серед нас є безвідповідальні батьки, які не контролюють дітей і не піклуються про їх безпеку, і недисципліновані діти, які у вечірній та нічний час продовжують безтурботно відпочивати у громадських місцях, кататися на транспортних засобах, порушуючи тишу та спокій громадян.

Шановні батьки! Наголошуємо, що у разі виявлення дитини з 22.00 до 6.00 години в розважальному закладі чи в громадських місцях (парки, вулиці, території шкіл та дитячих садків, дитячі та спортивні майданчики, бари, дискотеки, магазини з алкогольною продукцією тощо) вас буде притягнуто до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків відповідно до ст. 184 КУпАП.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень