До Дня  фізичної культури та спорту відбулись спортивно-масові заходи

Дата: 08.09.2023 21:27
Кількість переглядів: 57

Фото без описуЗ метою розвитку фізичної культури і масового  спорту, підвищення рівня спортивної майстерності, організації змістовного дозвілля, пропаганди здорового способу життя – 8 вересня 2023 року  на локації "Активний парк" відбулися спортивно-масові заходи до  Дня фізичної культури та спорту.

🔹 Розпочався святковий день з урочистого відкриття спортивного свята, звучанням Державного Гімну та вшанування пам'яті загиблихвсіх захисників, які загинули, захищаючи нашу Батьківщину.

Фото без опису

🔹 До учасників дійства звернулася  начальник відділу у справах сім'ї,  молоді та спорту Валентина Дроздова, яка привітала всіх зі святом, побажала міцного здоров'я, мирного неба, натхнення, спортивного кар'єрного росту. Також нагородила подяками та подарунками за багаторічну сумлінну працю та високу професійну майстерність вчителів фізичного виховання закладів загальної середньої освіти,  колектив  дитячо–юнацької спортивної школи, директора спортивного комплексу (стадіон "Шахтар").

Фото без описуФото без опису

🔹 Продовженням заходу стали спортивні змагання між вчителями, тренерами та ветеранами спорту, які пройшли жваво, з азартом та молодечим піднесенням.

🔹 У змаганнях "Веселі перегони" взяли участь дві команди: "Веселі" та "Щасливі". В результаті цікавої та веселої боротьби найкращий результат показала команда "Щасливі".

Фото без опису

▶️ За підсумками змагань особисту перемогу здобули:

✅ змагання з дартсу  І місце - Юрій Шаров, ІІ місце  - Василь Литвіцький, ІІІ місце – Сергій Чупілко;

Фото без опису

✅ з підтягування на перекладені: І місце - Сергій Чупілко, ІІ місце -  Тарас Олійник, ІІІ місце  - Василь Литвіцький;

Фото без опису

✅ змагання з  віджимань: І місце – Андрій Недопас, ІІ місце – Тарас Олійник, ІІІ місце – Сергій Чупілко;

Фото без опису

✅ зі стрибків на скакалці: І місце – Сергій Чупілко, ІІ місце – Андрій Недопас, ІІІ місце – Олександр Мошенець .

Фото без опису

🔹 Завершилося свято урочистим закриттям та нагородженням переможців грамотами та медалями відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Ватутінської міської ради. Всі учасники отримали заряд енергії, позитивні емоції, гарний настрій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень