Вітання з професійним святом

Дата: 13.09.2023 08:42
Кількість переглядів: 82

Фото без описуДень комп’ютерника і програміста – неофіційне свято програмістів, що відзначається на 256-й день року. Число 256 (два у восьмому ступені) обрано тому, що це кількість чисел, які можна виразити за допомогою одного байта.

Найчастіше слово «програмування» і все, що з ним пов’язане, асоціюється у звичайної людини тільки з персональним комп’ютером, проте це не так. У повсякденному житті ми щогодини стикаємося з плодами праці програміста. Адже чи дивимося ми телевізор, чи слухаємо радіо, чи розмовляємо по телефону – ми користуємося тим, що створив програміст. Мабуть, жодна професія не охоплює так широко сфери нашого життя.

А зараз, в умовах військового стану, IT - спеціалісти роблять усе можливе для нейтралізації ворога в інформаційному та кіберпросторі, працюють над створенням спеціалізованих застосунків для військових, боронять рубежі України.

Шановна IT спільнота країни! Щиро вітаємо з професійним святом і зичимо міцного козацького здоров’я, достатку та злагоди у родинах, побільше позитивних моментів та креативності у роботі. Світлого вам мислення миру і безпеки нам усім!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень