Порядок і стан життя у громаді залежить від кожного з нас

Дата: 13.09.2023 17:10
Кількість переглядів: 67

Фото без описуНа сьогоднішній апаратній нараді з керівниками структурних підрозділів міської ради, виконавчого комітету, органів виконавчої влади, комунальних служб міста були обговорені важливі питання життєдіяльності громади.

На початку зібрання перший заступник міського голови Зоя Ляпун, яка проводила нараду,  представила нову керівницю відділу освіти Валентину Рубан.

Фото без опису

На нараді вели мову про виконавську дисципліну, ефективне планування роботи, стан підготовки закладів до нового опалювального сезону, щорічний моніторинг прийнятих програм  та підготовку звітів про їх виконання, вчасне декларування, а також про необхідність активізації заходів з благоустрою громади.

Фото без опису

Про стан готовності до  нового опалювального сезону інформацію надав заступник міського голови Юрій Кубявка. Він зазначив що всі установи практично завершили заплановані роботи, але чи буде у нас тепло в оселях залежить від багатьох чинників. «На сьогодні маємо значну заборгованість населення за вже надані послуги з теплопостачання, і від того як швидко вона зменшуватиметься, буде залежати те, який опалювальний сезон у нас буде» - наголосив Юрій Богданович.

Фото без опису

Особливу увагу було приділено питанням допомоги захисникам. Перший заступник міського голови закликала використовувати усі можливості в наданні такої допомоги, долучатися до корисних справ та продовжувати працювати на наближення перемоги. Від нашої активності буде залежати ефективність допомоги воїнам, які боронять Україну від ворога.

"Ми всі маємо працювати на покращення життя у громаді та на наближення миру в країні. Не чекати, що за нас хтось щось зробить, хоч маленькими справами, але постійно допомагати військовим, з відповідальністю ставитись до виконання своїх обов'язків і тоді ми зможемо мати позитивні зрушення і хороші результати" – наголосила перший заступник міського голови Зоя Ляпун на завершення зібрання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень