Вітання з професійним святом

Дата: 17.09.2023 06:30
Кількість переглядів: 49

вітання з професійним святом рятівників17 вересня вся Україна віддає шану людям, які стоять на сторожі життя та безпеки інших.

 

У День рятувальника своє професійне свято відзначають люди кількох професій - аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, цивільного захисту, спеціальних підрозділів. Це - мужні, сильні духом чоловіки та жінки, які з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від стихійних лих, цілодобово підтримуєте постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом.

 

З початком повномасштабної війни вони рятують чужі життя, допомагають під час евакуації, ліквідовують наслідки ворожих обстрілів, і при цьому забувають про свою особисту безпеку. Низький уклін вам за відчуття безпеки та спокою, яке має простий українець завдяки вашій щоденній роботі.

 

Ми щиро вдячні працівникам 7 Державної пожежно – рятувальної частини за цілодобову підтримку бойової готовності, за відповідальне несення служби та чуйне ставлення до людей. Бажаємо вам міцного здоров’я, всіляких гараздів та всіх життєвих благ, спокою і затишку у родинах та якомога менше тривожних викликів. Нехай мир, злагода і достаток панують у ваших домівках, а Божа Матір буде покровителькою, захисницею і вірною помічницею у професійній діяльності та оберегом на життєвому шляху.

 

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень