КВП "Водоканал" інформує

Дата: 18.09.2023 08:51
Кількість переглядів: 115

Фото без описуВатутінське КВП "Водоканал"  постійно проводить заходи, направлені на покращення якості надання послуг з волдопостачання та водовідведення. З цією метою підприємство закуповує необхідне обладнання.

Так протягом останніх двох років за кошти обласного бюджету та кошти Ватутінської міської територіальної громади придбано два консольні агрегати зі станцією управління, що встановлені на Головній КНС. Також закуплено частотний перетворювач, який встановлено на очисні споруди та два насоси "Спероні" і два моноблочні насоси, які встановлено на Стебнівському водозаборі.

На свердловини Стебнівського водозабору також встановлені 3 моноблочні насоси, закуплені підприємством за власний кошт і один глибинний насос, що був  подарований ТОВ "Комбінат баранкових виробів".

Такі заходи з модернізації  дають змогу зекономити 400 тис.кВт електричної енергії, але за рахунок збільшення вартості економія в грошах відсутня. Наразі вартість електричної енергії з 01.08.2023 становить 8,58 грн/кВт - у діючому тарифі 6,12 грн/кВт з ПДВ.

За власні кошти підприємства також переведено на пластик одну свердловину, що дасть змогу в майбутньому економити на матеріалах необхідних для ремонту.

Крім цього при здійсненні ремонтних робіт на водопровідній мережі міста замінено сталеві труби на пластикові в кількості 328 метрів. Такі роботи підприємство планує проводити і в майбутньому.

З метою збереження мережі водопостачання та водовідведення  та недопущення втручання сторонній осіб, на колодязі встановлюються каналізаційні люки та по мірі можливості будуть замінені засувки на водопровідній системі міста.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень