21 вересня Міжнародний день миру

Дата: 21.09.2023 10:22
Кількість переглядів: 58

Фото без описуСьогодні вся світова спільнота відзначає Міжнародний день миру, який встановлений резолюцією Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй 7 вересня 2001 року.

🕊  В Україні цей день започаткований Указом Президента в 2002 році, таким чином Україна підтримує рішення Генеральної Асамблеї ООН і підтверджує відданість країни ідеалам миру.

🕊  Ще донедавна для нашої країни мир був повсякденною реальністю. Але війна, яку принесла на наші землі путінська росія, змінила життя кожного українця та всіх, хто мешкає на території України.

🕊  Спровокована російським агресором війна вже забрала тисячі життів, зруйнувала десятки тисяч будинків, змусила сотні тисяч людей залишити свої домівки в пошуках миру, осиротила батьків, дітей та залишила невиліковні рани в душах людей.

🕊  Тому слово мир стало надзвичайно дорогим для кожного з нас. І сьогодні ми постійно молимося за те, щоб більше не лилася людська кров і не гинули українці, і щоб спокійне життя повернулося в наші родини.

🕊  Доземний уклін Збройним Силам України, добровольцям та волонтерам за те, що зупинили ворога і сьогодні дають гідну відсіч окупантам, воїнам, які метр за метром звільняють українські міста та села від рашистів, які ціною свого життя виборюють МИР.

🕊  Щиро бажаємо усім Перемоги та відновлення миру в нашій країні, нехай страшне слово "війна» назавжди кане у небуття.

🕊  Миру всім нам в усьому ‒ в сім’ях, в серцях, в нашій рідній Україні та в усьому світі. І нехай цього вересневого дня в кожну домівку прилетить Голуб миру з добрими звістками.

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень