Цей біль не викричати і не змити слізьми…

Дата: 26.09.2023 16:49
Кількість переглядів: 196

Фото без описуСьогодні ще один наш земляк поповнив лави Небесного Воїнства - це стецівчанин  Яцун Сергій Олегович, який мужньо боронив країну від ворожої навали і  19 вересня 2023 року поблизу населеного пункту Андріївка Донецької області загинув.

🇺🇦 Сергій народився 7 серпня 1991 року в селі Стецівка. Тут пройшли його дитячі, шкільні і юнацькі роки.

🔹 В рідному селі зустрів свою кохану, тут народилася донька, яка була найбільшим сенсом його життя.

🔹 Мав багато планів на майбутнє, але коли прийшла повістка, не ховався, а пішов захищати Батьківщину, хоча мав не дуже гарне здоров'я.

🔹 Його військова служба розпочалась 27 листопада.2022 року. Був солдатом кулеметного відділення 1 стрілецького батальйону військової частини Збройних Сил України.

🇺🇦 Служив вірно, хотів, щоб родина і всі українці жили в мирній країні. За звитягу був відзначений нагрудним знаком "Золотий Хрест" та медаллю "За хоробрість в бою".

Фото без описуФото без опису

▪️ Проводжали Героя живим коридором, в якому люди стояли на колінах, весь останній шлях Сергія був устелений квітами, ніхто не стримував гірких сліз.

Фото без опису

▪️ Під час церемонії прощання від імені громади щирі співчуття мамі Героя Людмилі Миколаївні, дружині Лілії Сергіївні, доньці Ульянці, сестрам Богдані та Анні, всім рідним, близьким і знайомим загиблого за Україну Патріота висловив міський голова Олександр Заборовець.

Фото без описуФото без опису

- Йому зозуля накувала лише 32 земних роки, які Сергій  прожив з честю і залишив по собі багато добрих справ. Він залишиться у нашій пам'яті дуже доброю і світлою людиною, спокійним, врівноваженим чоловіком, який щиро  піклувався про сім`ю, люблячим сином, турботливим батьком, надійним братом, вірним другом і великим патріотом, який понад усе хотів якнайшвидше вигнати з рідної землі окупантів.

▪️ У глибокому смутку вся громада, але біль родини не зрівняти ні з чим. Ми  розділяємо біль втрати, разом сумуємо і щиро співчуваємо. Пам'ять про Сергія  і глибока шана та вдячність за його самовідданість і героїзм буде вічно жити у наших серцях.

Фото без опису

🇺🇦 🙏 Поховали Захисника з воєнними почестями на одному з кладовищ села Стецівка.

🇺🇦🕯 Світла і вічна пам'ять полеглому за свободу, за волю і незалежність України Герою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень