"Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього" – прописна істина сучасного українця

Дата: 28.09.2023 17:13
Кількість переглядів: 92

Фото без описуЗ нагоди Дня українського козацтва, Дня Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисників і захисниць України у Ватутінському ліцеї №1 оголошено місячник "Козацької слави".

25-26 вересня були проведені урочисті Посвяти учнів п’ятих і шостих класів в козаки та берегині. В заході взяли участь новостворені рої "Козаки і козачки" (5-А клас), "Чайка" (5-Б клас), "Вартові миру" (6-А клас) та "Серце патріота" (6-Б клас).

Фото без опису

В проведенні заходу активну участь взяли неодноразові призери Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"), козаки і берегині рою " Нащадки козаків" (11-Б клас).

Фото без опису

Директор ліцею Сергій Щербина тепло привітав дітей зі знаковою подією в їхньому житті та побажав козацького здоров’я та спритності, уміло володіти набутими знаннями та в майбутньому стати відважними захисниками рідної країни.

Фото без опису

Хлопчики й дівчатка в цей день по-особливому відчули свою причетність до великої історії нашого народу, до потужності і міці славного українського козацтва. Вони взяли участь у різних конкурсах, де продемонстрували знання з історії України, рідної мови, кмітливість, спритність, бажання і вміння працювати в команді.

Фото без опису

У програмі місячника заплановані благодійні акції на допомогу ЗСУ, спортивні змагання, інтелектуально-пізнавальні ігри, козацька ватра, козацький кінозал, конкурс малюнків, участь у щорічному Всеукраїнському національно-патріотичному конкурсі "Я – козацького роду! ".

Фото без опису

 

Такі заходи виховують у дітей почуття гідності, честі та любові до Батьківщини.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень