Відбулися змагання з військово-прикладного багатоборства серед допризовної молоді з нагоди Дня захисників та захисниць України

Дата: 28.09.2023 17:15
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

Напередодні Дня захисників та захисниць України, з метою популяризації фізичної культури і масового спорту в громаді, підвищення рівня спортивної майстерності, пропаганди здорового способу життя, піднесення рівня патріотичного виховання на спортивному комплексі (стадіон"Шахтар") та в стрілецькому тирі, відбулися змагання з військово-прикладного багатоборства серед допризовної молоді.

Захід було організовано відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Ватутінської міської ради спільно з міською громадською організацією Товариства сприяння оборонні України та відділом освіти.

Участь в змаганнях взяли по дві команди Ватутінських ліцеїв №1 і №2.

Учасників спортивно-масового заходу привітала начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Валентина Дроздова та побажала допризовній молоді незламної волі, бадьорості духу, богатирського здоров’я, високих досягнень і перемог.

Основну програму заходу склали спортивні змагання між командами з таких видів:

️ стрільба з пневматичної гвинтівки (перемогу здобув учень ліцею №1 – Царинник Євген);

Фото без опису

️ підтягування на перекладині (перемогу розділили учні ліцею №1 – Фалько Владислав та Фалько Ігор);

Фото без опису

️ метання гранати (кращий результат показав учень ліцею №1 - Фалько Владислав);

Фото без опису

️ біг на відстань 100 м (золоту медаль отримав учень ліцею №2 – Прудиус Ілля).

Фото без опису

 За загальними підсумками змагань І місце виборола команда ліцею №1 "Патріот", ІІ місце здобула команда ліцею №2 "Шалені пальчики", ІІІ місце – посіла команда ліцею №1 "Відважні", ІV місце – команда ліцею №2 "Легіон".

Завершилися змагання нагородженням учасників заходу іменними  грамотами і медалями та командними грамотами і призами від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Ватутінської міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень