Вітаємо з Днем захисників і захисниць України

Дата: 01.10.2023 08:10
Кількість переглядів: 97

Фото без опису🔹🔸 Традиційно в світлий день Покрови Пресвятої Богородиці в Україні відзначається День захисників і захисниць України, День Українського козацтва та День створення Української повстанської армії.

🔹🔸 Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже вони поєднали в собі символ віри та незламності духу.

🔹🔸 У цей день ми дякуємо всім, чия мужність і звитяга є зразком самовідданості та патріотизму. Всім, хто зі зброєю в руках боронили і сьогодні боронять нашу землю від агресора. Усім борцям за українську Незалежність – від козацьких часів і до сьогодні, які присвятили свої життя служінню Українському народу. А також волонтерам, які стали «мирними воїнами» і надійними захисниками в тилу.

🔹🔸 У цей день низько схилімо голови згадуючи тих, хто поліг за волю України, хто віддав своє життя, захищаючи рідну землю, адже найвищим рівнем любові до Батьківщини є готовність боронити її ціною власного життя.

🔹🔸 Вшановуємо міцність духу наших славних предків та пишаємось хоробрістю сучасних героїв – захисників української землі!

🔹🔸 Шановні захисники та захисниці! Від щирого серця бажаємо козацького здоров’я, незламної волі, великого людського щастя, надійного родинного тилу й тепла рідної домівки, звершення всіх мрій і побажань.

🔹🔸 Нехай це свято відважних і мужніх людей завжди буде мирним і радісним, а любов до України й людська шана надихають на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові. У свято Покрови нехай Божа Матір буде захисницею кожному воїну, прихильною до кожної родини та до нашої рідної України.

🇺🇦 Слава Україні! 🇺🇦 Героям СЛАВА! 🇺🇦

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень