Публічні консультації: “Удосконалення механізму отримання громадянами України компенсації за житло, пошкоджене та знищене внаслідок збройної агресії росії проти України”

Дата: 05.10.2023 21:24
Кількість переглядів: 115

Фото без описуПовідомляємо, що народним депутатом України О. Шуляк спільно з ГО «Інститут Республіка» розпочато проведення публічних консультацій громадян, юридичних осіб чиє житло було пошкоджене або знищене внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

До публічних консультацій можуть долучитися учасники, які наразі проживають в східних і центральних регіонах України і мають пошкоджене майно або ті, хто має пошкоджене майно в даному регіоні, але наразі проживає як внутрішньопереміщена особа в іншій області України, або за кордоном.

Метою проведення публічних консультацій є зібрання фактів та думок на тему компенсації за пошкоджене/знищене майно від усіх учасників процесу, зокрема типові недоліки, які зустрічаються найчастіше та пропозиції щодо шляхів їх подолання. На основі отриманих даних буде сформовано загальні рекомендації щодо покращення механізму виплати компенсацій.

У разі потреби, більш детальну інформацію можна отримати за посиланнями на консультаційні документи:

консультаційний документ: http://surl.li/lcony

реєстраційна форма для участі: http://surl.li/lbaqw

Звертаємо увагу, що на зазначених ресурсах, також, наявна форма реєстрації, яку мають заповнити бажаючі прийняти участь у публічних консультаціях.

Публічні консультації відбуваються в рамках проєкту «Парламент та громадяни: відкритий діалог у період війни» реалізується громадською організацією «Інститут Республіка» в межах Програми USAID «РАДА: наступне покоління», що виконується ГО «Інтерньюз Україна».

Друга публічна консультація: Напрямок «Схід» відбудеться 6 жовтня 2023 року о 10:00 годині.

Додаткову інформацію можна отримати у організаторки заходів «Інституту Республіка» Інни Душка (контактний номер телефону +380961724018)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень