Відбулось відкриття боксерського клубу "Бокс-мафія"

Дата: 14.10.2023 20:46
Кількість переглядів: 243

Фото без описуСьогодні, у нашій громаді відбулася визначна подія для розвитку спорту - це урочисте відкриття боксерського клубу "Бокс-мафія", який оснащений якісним спортивним інвентарем, боксерськими грушами та сучасним рингом  для підготовки юних боксерів олімпійського рівня.

Фото без опису

На свято завітали почесні гості, батьки та діти.  На початку всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять всіх захисників, які загинули, захищаючи нашу Батьківщину.

Фото без опису

Тренер та засновник клубу Ілля Дубовий висловив щиру вдячність своїм близьким іі рідним, а також всім, хто допоміг та долучився до створення в нашій громаді нового боксерського клубу. З великою вдячністю кожному вручив іменні подяки. Також поділився здобутками, якими пишається вся громада – це віце-чемпіонка світу, чемпіонка Європи Тетяна Довгаль, чемпіон міжнародного турніру (Румунія, Польща) Антон Черняков, чемпіон Всесвітньої гімназіади Дмитро Дядя та 5 чемпіонів України.

Фото без опису

На відкритті клубу прозвучало багато вітань  від почесних гостей. Зокрема депутат Черкаської обласної ради, голова фракції Всеукраїнського об'єднання "Черкащани" Олександр Коваленко побажав процвітання клубу та переможних поєдинків. Від імені міського голови з привітальним словом звернулася секретар міської ради Алла Чорнобай, яка висловила подяку організаторам боксерського клубу за розвиток спорту  та побажала високих спортивних досягнень на благо громади та славу України.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Продовженням заходу були боксерські поєдинки – це матчева зустріч з командою з міста Вінниця.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень