Про чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 19.10.2023 15:01
Кількість переглядів: 106

Фото без описуСьогодні міський голова Олександр Заборовець провів засідання виконавчого комітету де було розглянуто 31 питання порядку денного.

Фото без опису

За результатами опрацювання підготовлених матеріалів прийнято 31 рішення. Зокрема схвалено зміни до низки програм, до міського бюджету, затверджено рішення про встановлення коригуваних тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії комунальному підприємству теплових мереж, про надання матеріальної допомоги, рішення із містобудівних питань, щодо захисту прав дітей, з питань комунальної власності та інші.

Фото без опису

Всі рішення будуть розміщені на офіційному сайті Ватутінської міської ради у рубриці - "Документи виконавчого комітету" підрубриці "Рішення виконавчого комітету" – "2023" – "Рішення виконкому 19.10.2023".

Окрім цього  члени виконкому ініціювали звернутись до депутатів Ватутінської міської ради щодо підготовки звернення до Кабінету Міністрів України щодо тарифів на електричну енергію для підприємств, які надають житлово-комунальні послуги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень