Міський голова привітав з професійним святом працівників культури

Дата: 09.11.2023 11:49
Кількість переглядів: 173

Фото без описуВони примножують українське культурне надбання. підтримують духовність і почуття національної гідності, покращують психологічний та емоційний стан у суспільстві, підіймають бойовий дух захисників та захисниць України.

Це працівники закладів культури та майстри народного мистецтва, які сьогодні відзначають своє професійне свято.

З цієї нагоди  працівників закладів культури громади привітав міський голова Олександр Заборовець, який, за доброю українською традицією, передав керівнику відділу культури і туризму Андрію Мартиненку запашний коровай та вручив Почесні грамоти виконавчого комітету завідуючій костюмерною Ватутінського міського Палацу культури Олені Дяденко,  завідувачу Ватутінської міської бібліотеки для дорослих Таїсії Лисянченко, а також вахтеру та учаснику народного аматорського духового оркестру міського Палацу культури  Ігорю Лещенку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Міський очільник подякував працівникам культури за відданість обраній справі, творчу діяльність  попри складнощі викликів сучасності, наполегливість у збереженні культурної спадщині Українського народу, популяризацію української пісні, музики, друкованих видань українських авторів, за активну волонтерську діяльність

Культура — це питання національної  безпеки, адже вона захищає і пропагує наше рідне, вистраждане і виплекане віками нашими предками, укріплює відчуття приналежності до власної великої культури та історії.

Міський голова побажав працівникам культурної сфери мирного неба, міцного здоров'я, плідних творчих здобутків, натхнення на шляху реалізації задумів і планів, вдячних споживачів культурних послуг та найшвидшої всім нам перемоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень