Отримайте стипендію від Google.org та Prometheus на безплатне навчання ІТ та digital-маркетингу

Дата: 09.11.2023 15:28
Кількість переглядів: 77

Фото без описуGoogle.org та Prometheus надають 2500 стипендій для отримання Професійних сертифікатів від Google на Coursera, у межах гранту, наданого організацією INCO. 

Стипендії допоможуть українцям, які втратили роботу або ризикують її втратити, безплатно опанувати актуальні професії менш ніж за шість місяців.

📌 Комплексні ґрунтовні програми, що складаються з 5-7 курсів, передбачають відеоуроки, практичні завдання, воркшопи, тестування. З вами на звʼязку будуть ментори та психологи, які допоможуть з проходженням курсу, нададуть соціально-психологічну підтримку та професійну допомогу перед працевлаштуванням. 

Навчання доступне українською мовою онлайн. Учасники програми «Професійні сертифікати від Google» зможуть обрати одну із двох програм у сфері ІТ, доступних на Coursera. 

✅ «IT Підтримка»

Навчальна програма з п‘яти послідовних курсів дозволяє навчатися за допомогою відеолекцій та практичних завдань, які імітують реальні сценарії ІТ-підтримки, важливі для таких посад, як фахівець технічної підтримки, системний адміністратор тощо.

✅ «Цифровий маркетинг і електронна комерція»

На цій навчальній програмі з семи курсів ви підготуєтесь до першої роботи у сфері маркетингу та навчитеся використовувати такі інструменти, як Canva, Constant Contact, Google Ads, Google Analytics, Hootsuite, HubSpot, Mailchimp, Shopify і Twitter. 

На стипендію можуть претендувати українці/ки, які перебувають в Україні або за її межами і:

  • повністю чи частково втратили роботу внаслідок військової агресії РФ;
  • чия зайнятість опинилася під загрозою під час війни.

Відбір відбуватиметься на основі анкет, які слухачі заповнюють при реєстрації на платформі Prometheus. 

❗Кількість місць обмежена. Взяти участь в програмі можуть кандидати, які мають чітку мотивацію вступити на програму та завершити навчання. Якщо вашу кандидатуру відберуть для участі, ви отримаєте лист-запрошення на інформаційну сесію в онлайн-режимі.

🕐 Старт навчання: 4 грудня 2023 року. Реєстрація триває до 29 листопада 2023 року включно.

💛 Зростайте карʼєрно, змінюйте фах та отримуйте престижний міжнародний сертифікат!

ПОДАТИ ЗАЯВКУ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень