Отримав послуги - заплати!

Дата: 14.11.2023 08:43
Кількість переглядів: 94

Фото без описуВатутінське комунальне підприємство теплових мереж повідомляє, що в надзвичайно складних умовах сьогодення, працівниками підприємства проведено підготовку до нового опалювального сезону 2023/2024 років та розпочало опалювальний період.

🔸 Для сталого проходження опалювального сезону підприємству необхідно своєчасно розраховуватися за спожитий природний газ, розподіл природного газу, електроенергію, вчасно та невідкладно проводити аварійні роботи.

🔻 Ватутінське КПТМ закликає споживачів бути відповідальними, не допускати накопичення боргу та терміново погасити заборгованість за надані послуги з постачання теплової енергії минулих періодів, а також вчасно проводити оплату за спожиті послуги за поточний період!

❗️ Додатково повідомляємо, що громадяни, які мають заборгованість за надані послуги, втрачають право на отримання монетизованих субсидій та пільг.

🔸Окремо хочемо оголосити подяку тим мешканцям, які своєчасно і в повному обсязі здійснюють оплату вартості з постачання теплової енергії.

🔸Оплата послуг  може  здійснюватися за допомогою онлайн сервісів (через особисті кабінети, мобільні застосунки, платіжні системи „Ощад24", „Приват24" та інші), банківську установу, поштове відділення, а також  прийом платежів у касі нашого підприємства.

🔸Сподіваємося на ваші підтримку та  розуміння.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень