Накопичення боргів за спожиті комунальні послуги може призвести до додаткових витрат

Дата: 15.11.2023 10:12
Кількість переглядів: 79

До уваги споживачів комунальних послуг з постачання теплової енергії!

Фото без опису

Ватутінське комунальне підприємство теплових мереж повідомляє, що в надзвичайно складних умовах сьогодення, працівниками трудового колективу підприємства проведено підготовку до нового опалювального сезону 2023/2024 років.

🔻 Звертаємось до споживачів теплової енергії з проханням:

❗️ ТЕРМІНОВО❗️ провести оплату за надані послуги з постачання  теплової енергії споживачами, які мають ❗️ЗАБОРГОВАНІСТЬ❗️

‼️ Наголошуємо: воєнний стан НЕ ЗВІЛЬНЯЄ громадян України від сплати за комунальні послуги та не зупиняє процедуру примусового стягнення заборгованості.

❗️  Підприємство залишає за собою право звернутись до суду за захистом своїх інтересів. На сьогодні судовий процес відбувається за спрощеною процедурою. За судовою практикою, постачальник комунальних послуг виграє такі процеси. Тож відповідачу доведеться сплатити не лише заборгованість, а й судові витрати, а в разі відкриття виконавчого провадження, ще й виконавчий збір, який становить 10% від суми стягнення. Тому просимо боржників рахувати свої гроші: краще погасити борг добровільно, ніж платити зайве примусово.

❗️ Додатково повідомляємо, що громадяни, які мають заборгованість за надані послуги, втрачають право на отримання монетизованих субсидій та пільг.

🔸Сподіваємося на розуміння та чекаємо на оплату боргів.

🔸Оплата послуг  може  здійснюватися за допомогою онлайн сервісів (через особисті кабінети, мобільні застосунки, платіжні системи „Ощад24", „Приват24" та інші), банківську установу, поштове відділення, а також  прийом платежів у касі комунального підприємства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень