Сьогодні ми відзначаємо День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2023 02:38
Кількість переглядів: 72

Фото без описуЦе свято народжене двома революціями: Помаранчевою -2004 року та Революцією Гідності 2013-2014 років.

Під час цих історичних подій  українці стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів нашої держави, її європейського вектору розвитку та вкотре довели, що Свобода і Єдність — це ДНК нашої нації, це наше майбутнє, і вони нам потрібні як повітря.

У цей день ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні та тих, хто власним життям, своєю жертовністю показали щире прагнення жити у вільній, демократичній і суверенній державі.

Ми заплатили й продовжуємо платити велику ціну за нашу свободу. І тому ніколи не забудемо тих, хто віддав своє життя за Україну. Ніколи не буде прощення московській мразоті, яка позбавила їх життя і хотіла забрати у нас волю. Але головне, що це нікому не вдалось і ніколи не вдасться.

Висловлюємо повагу всім, хто боронить нашу країну сьогодні, дякуємо за можливість жити мирним життям на своїй, українській землі.

Щиро дякуємо кожному хто робить все для того, щоб світ побачив нову Україну – горду та величну. Зараз ми вчимося не лише боротись з ворогами, ми навчаємось чути і розуміти один одного, поважати гідність та свободу кожного, хто вважає себе українцем. І це незаперечний доказ відродження нації, доказ того, що наш народ об’єднався в єдиній, соборній й незалежній Україні.

Шановна громадо, зичимо вам добробуту, родинної злагоди, переможного неба над мирною українською землею та непохитної віри в щасливе майбутнє Української держави.

🇺🇦 Слава Україні! Слава її Героям! 🇺🇦 Разом до перемоги!💙💛

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень