5 грудня у всьому світі відзначають Міжнародний День волонтерів

Дата: 05.12.2023 08:41
Кількість переглядів: 91

Фото без опису🔹🔸 Це свято кожного, хто за покликом серця допомагає людям, не чекаючи за це подяк і нагород.

🔹🔸 В останні роки слово "волонтер" набуло особливого значення. А у надзвичайно складний період для України, під час Революції Гідності та війни, яку розв’язала путінська росія, волонтерський рух об’єднав суспільство, створив дієву структуру громадських організацій та груп людей, які взяли на себе вирішення найбільш нагальних і болючих проблем сьогодення.

🔹🔸 Волонтери першими організували роботу з підтримки військових, мирних жителів, внутрішньо переміщених осіб та забезпечували їх усім необхідним, ставши для них справжніми янголами-охоронцями. І незважаючи на смертельну небезпеку, доставляють все необхідне військовим на передову.

🔹🔸 Велика волонтерська родина згуртувалася в країні та за її межами. Люди всього світу знають про Україну, і допомагають нам чим можуть. Потужна волонтерська спільнота тримає свій благодійний фронт і у нашій громаді, за що їм глибока повага.

🔹🔸 Дорогі волонтери, ваша невтомна праця — взірець побудови громадянського суспільства, в основі якого лежать найбільші моральні цінності — любов, співпереживання та повага до ближнього.

🔹🔸 Висловлюємо щиру вдячність усім, хто віддає себе шляхетній, самовідданій і безкорисливій справі.

🔹🔸 Бажаємо міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла, вдячності від людей, миру у ваших домівках та в нашій країні, якнайшвидшої перемоги над ворогом, Божої допомоги у вашій діяльності.

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень