Слава живим, загиблим – вічна пам'ять

Дата: 06.12.2023 15:02
Кількість переглядів: 76

Фото без описуЗ нагоди Дня Збройних Сил України, яке відзначається щороку 6 грудня,  керівники громади та депутати міської ради відвідали Алею Слави та поклали до портретів наших загиблих і померлих Воїнів квіти, а також запалили лампадки.

Фото без описуФото без опису

Звертаючись до присутніх, міський голова Олександр Заборовець наголосив, що сьогодні ми славимо не тільки професіоналізм та самовідданість наших  воїнів, але й висловлюємо глибоку подяку кожному Захиснику та Захисниці за гідне служіння Українському народу, за вірність присязі, мужність і відвагу.

- Але це ще й день нашої болі, адже за мирне і щасливе життя в Україні її кращі сини і дочки віддають найцінніше – своє життя. Сьогодні, на цьому святому місці, ми схиляємось у скорботі. Згадуємо і дякуємо кожному і кожній, хто нині несе варту в Небесному воїнстві.

Фото без опису

Пам'ять про Героїв вшанували хвилиною мовчання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Також відбулись заходи і у Сквері "Пам'ять", де покладанням квітів  до пам'ятника "Пам'яті Героїв Небесної Сотні та Пам'яті Учасників АТО"  було вшановано наших борців за незалежність  та мирне і щасливе майбутнє України.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень