Учасники бойових дій та особи з інвалідністю внаслідок війни зможуть безкоштовно пройти професійне навчання

Дата: 11.12.2023 12:38
Кількість переглядів: 119

Фото без опису

Міністерство економіки України і Державна служба зайнятості запустили новий експериментальний Урядовий проект за яким учасники бойових дій та особи з інвалідністю внаслідок війни зможуть безкоштовно пройти професійне навчанн

Детальніше тут  http://surl.li/nzuzm.

Відтепер, ветерани мають можливість незалежно від рівня їх освіти пройти підготовку, перепідготовку або підвищення кваліфікації в Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Навчання можна пройти у 8 Центрах (м. Дніпро, м.Полтава, м.Одеса, м.Львів, м.Суми, м.Рівне, м.Івано-Франківськ, м.Харків), за 95 ліцензованими робітничими професіями та 365 освітніми програмами підвищення кваліфікації, як за очною (денною, вечірньою), так і дистанційною, дуальною формами, або їх поєднанням. Обрати Центр тут  http://surl.li/nzver

Строк навчання - до 6 місяців.

Під час навчання забезпечується безкоштовне проживання, як учаснику бойових дій, так і супроводжуючій особі (якщо навчання проходить особа з інвалідністю І групи), а також компенсація їх проїзду.

Як пройти професійне навчання - дуже просто!

1. Обрати професію/освітню програму.

2. Подати заявку на навчання онлайн - https://edveteran.dcz.gov.ua/ та/або звернутися в найближчий центр зайнятості для отримання консультації (Черкаський обласний центр зайнятості, за номером телефону +30 931617861.

3. Підписати договір та почати навчання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень