Про черговий виконком

Дата: 20.12.2023 14:39
Кількість переглядів: 61

Фото без опису🔹 20 грудня міський голова Олександр Заборовець провів чергове засідання виконавчого комітету.

🔹 До розгляду були представлені 45 проектів рішень підготовлених працівниками структурних підрозділів міської ради та виконавчого комітету. Всі вони членами виконкому були детально опрацьовані та з кожного прийняті відповідні рішення.

🔹 Зокрема схвалено проект бюджету громади на 2024 рік, зміни до бюджету на поточний рік, фінансові плани комунальних підприємств громади на наступний рік, проекти нових програм та зміни до низки діючих програм , затверджено плани роботи виконавчого комітету на 2024 рік та  на І квартал 2024 року, орієнтовний план проведення консультацій з громадськістю на наступний  рік, план природоохоронних заходів на 2024 рік, ухвалено рішення про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету, про надання матеріальної допомоги на лікування та поховання, матеріальної допомоги сім'ям загиблих та померлих військовослужбовців, надання матеріальної допомоги громадянам, які отримують процедуру гемодіалізу, про надання неповнолітнім дітям громади статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів та інші.

Фото без описуФото без опису

🔹 З прийнятими рішеннями можна ознайомитись на сайті Ватутінської міської територіальної громади в розділі "Документи виконавчого комітету".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень