Лише разом ми зможемо змінити життя на краще

Дата: 22.12.2023 16:34
Кількість переглядів: 79

Фото без описуГромадська думка є дуже важливою складовою  настроїв у громаді.  А об'єднання зусиль влади і громадськості  запорука успішних змін та вирішення питань.

Прикро, що деякі жителі маніпулюють людьми, перекручують факти і таким чином розбурхують громаду. Закликаємо не вестись на такі провокації, адже від нашої спільної згуртованості залежить результат.

Повірте, що влада щиро хоче  покращити умови життя кожного населеного пункту, що входить у громаду, кожної родини, кожного мешканця. Хочеться, щоб були рівними без вибоїн дороги, якісними комунальні послуги, прибраними та доглянутими  території міста та сіл, щоб жилось у громаді комфортно, щоб тут залишалась молодь, якій будувати майбутнє.

Але для того, щоб цього досягти потрібно спільні зусилля всіх і кожного:  вчасно і в повній мірі сплачувати за комунальні послуги, не смітити, легалізувати кожне робоче місце і тоді буде достатньо коштів у бюджеті для того, щоб реалізувати багато проектів і планів на покращення життя у громаді.

Ми готові до співпраці, до конструктивного діалогу. Ми адекватно реагуємо на справедливу критику, робимо висновки і дякуємо кожному, хто допомагає порадою чи ділом.

Віримо, що новий рік буде під мирним небом і нам вдасться зробити багато корисного і доброго для нашої громади. Спільно! Разом! Гуртом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень