Вітання міського голови з Різдвом Христовим

Дата: 25.12.2023 09:13
Кількість переглядів: 68

Фото без описуНайщиріші вітання з  Різдвом Христовим, святом, яке завжди сповнене надії, віри, любові та злагоди, а також відчуттям затишку і домашнього тепла.

Цього року ми вперше відзначаємо це світле святом разом з усім світом, але для нас воно сповнене тривогою, смутком, переживаннями за своїх рідних і близьких, які нині на передньому краї боронять Україну від окупантів. Своїми молитвами ми посилаємо їм частинку свого родинного тепла і любові, щоб навіть зустрічаючи свято в окопах, вони відчули нашу турботу.

Ми доземно вклоняємось нашим захисника і захисницям за мужність, відвагу і стійкість у звільненні України від зла. Ми схиляємось у вічній скорботі перед пам'яттю тих, хто віддав життя за Україну.

Цього дня з великою вірою ми всі будемо просити Всевишнього про нашу Перемогу. Адже Різдвяна молитва особлива – вона щира і має велику силу. Тож нехай усі молитви будуть почутими, і Різдво принесе нашій країні мир та спокій, знищить все зло і наповнить життя світлом, теплом, радістю та достатком.

У світле свято Різдва бажаю всім добра і щастя, добробуту і затишку в кожному домі, душевної теплоти, взаєморозуміння і підтримки, і нехай серця кожного з нас наповняться вірою, миром і добром.

Нехай  Господь благословить кожну родину на щасливе життя, нашу громаду на розвиток та процвітання, а Україні дарує Перемогу!

З Різдвом Христовим! Христос Народився! Славімо його!

З повагою міський голова Олександр Заборовець


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень