Для дітей новорічні свята – неповторна мить дитинства

Дата: 28.12.2023 16:35
Кількість переглядів: 134

Фото без описуНоворічно-різдвяні свята – це калейдоскоп яскравих емоцій, очікування дива, гарного настрою, радості -  відчуття, які важливо пізнати в дитинстві.

Тому освітянські колективи доклали максим зусиль, щоб в школярів та дошкільнят в пам’яті закарбувалися не лише переживання і тривога, пов'язані з війною, а  й позитив неповторності дитинства, віра в казку і обов’язкове торжество добра та злагоди.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

В закладах освіти відбулись новорічні ранки, на яких всі учасники освітнього процесу брали активну участь в найрізноманітніших заходах присвячених традиціям, які передаються з покоління в покоління.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Свято проходило за будь-яких обставин. Не стала на заваді навіть повітряна тривога 25 грудня - тоді святкування відбулось у бомбосховищі, де діти поринули в атмосферу казок, пісень, ігор, танців, привітань.

Було проведено новорічні свята «Різдвяний вертеп», «Новорічний телефончик», «Фантики від хитрої Лисиці», Кафе «Зима», «Новорічна квест-гра», флешмоб «Вітаємо з Різдвом!», новорічні патріотичні віншування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень