Допомога Збройним Силам України від громади

Дата: 29.12.2023 15:20
Кількість переглядів: 115

Фото без опису🔹Завдячуючи всім, хто активно працює на розвиток громади, сплачує податки до бюджету,  вдалося за підсумками поточного року перевиконати бюджет.

🔹За цей рік надійшло 4 запити від військових частин, які задоволені повністю: 3 запити за рахунок бюджетних коштів і 1 за рахунок добровільних пожертв працівників виконавчого комітету, фінансового управління, відділу управлінням комунальною власністю міста, відділу сім'ї, молоді та спорту, а також дитячої юнацько-спортивної школи.

🔹За рахунок бюджетних коштів придбано Пікап на суму 1 мільйон 75 тисяч гривень, передано субвенцію 500,5 тис грн для закупівлі дронів, на 75 тисяч  закуплено 29 батарей для дронів.

Фото без опису

🔹За добровільні пожертви придбано 4 колеса на дисках для автомобіля Нива, акумулятор автомобільний, компресор та 2 шини для пікапу на загальну суму 23,2 тис  грн.

Фото без описуФото без опису

🔹Крім того міський голова Олександр Заборовець та перший заступник міського голови Зоя Ляпун за власні кошти придбали рацію Моторола-4801, додаткову батарею, станцію для зарядження та кнопку  ПТТ на загальну суму 32,2 тис грн.

Фото без описуФото без опису

🔹Дякуємо всім, хто долучився для задоволення потреб наших захисників. Будемо працювати і надалі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень