Звітуємо про результати громадського обговорення щодо перейменування трьох вулиць громади

Дата: 11.01.2024 16:20
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

На виконання протоколу засідання комісії з найменування та перейменування назв населеного пункту, провулків, проспектів, площ, скверів, закладів та пам’ятних знаків Ватутінської міської територіальної громади (далі комісія) від 29.11.2023 року виконавчим комітетом Ватутінської міської ради було розпочато процедуру збору пропозицій щодо перейменування вулиць 8 Березня м. Ватутіне, Першотравневої села Стецівка та Першого Травня села Юрківка.

Комісією було прийнято рішення про проведення обговорення шляхом зборів мешканців означених вулиць та всіх зацікавлених мешканців громади в продовж місяця в два етапи.

8 грудня відбулися зустрічі з мешканцями сільської місцевості, які за дорученням комісії, проводили старости старостинських округів громади.

Мешканці вулиці Першотравневої села Стецівка, заздалегідь визначилися з майбутньою назвою вулиці, і обрали назву – вулиця Квітнева.

Зустрічі з мешканцями вулиці Першого Травня села Юрківка проводились двічі.

8 грудня в зборах взяло участь 25 осіб, які надали свої пропозиції, а саме: Травнева – 5, Степова – 8, Благовісна – 4, Сковороди або Івана Сірка – 2, Весняна – 1, Берегова – 1, проти перейменування – 4.

Фото без опису

На других зборах, які відбулися 25 грудня, до обговорення були запропоновані назви, які набрали найбільшу кількість голосів, а саме: Благовісна, Степова, Травнева.

В обговоренні взяло участь 18 осіб, зокрема були присутні на зборах – 11 осіб, засобом мобільного зв’язку назва вулиці узгоджувалось з 7 її мешканцями.

Фото без опису

Результати голосування: Травнева – 15,  Благовісна – 1, ️ не обрали жодного варіанту - 2.

Фото без опису

Зустріч з мешканцями вулиці 8 Березня м. Ватутіне відбулася 12 грудня 2023 року, в якій взяли участь 24 особи. Від них надійшла пропозиція щодо перейменування їх вулиці на ім’я загиблого Героя – Владислава Забудського.

Фото без опису

Окрім цього протягом визначеного терміну жодних інших пропозицій від жителів громади щодо нової назви означених вулиць не надходило.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень