Перше в цьому році засідання виконавчого комітету

Дата: 18.01.2024 16:49
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

 

Сьогодні, 18 січня, під головуванням міського голови Олександра Заборовця, відбулося перше в цьому році засідання виконавчого комітету. У його роботі взяли участь 11 членів виконкому та запрошені працівники структурних підрозділів міської ради та виконаного комітету. На порядок денний винесено 24 питання.

 

Родзинкою засідання стало ухвалення проекту Програми підтримки народжуваності у Ватутінській міській територіальній громаді на 2024-2028 роки, розробленої за ініціативи міського голови, яка передбачає з 1 січня 2024 року виплати 5 тисяч грн. при народженні дитини в нашій громаді.

 

Також було схвалено зміни до бюджету громади на поточний рік, до Програми профілактики злочинності на території громади на 2021-2025 роки, до Програми "Поліцейський офіцер громади" на 2023-2025 роки, затверджено заходи щодо економного та раціонального використання бюджетних коштів на утримання закладів освіти в 2024 році, ухвалено рішення про надання пільг та матеріальної допомоги сім'ї загиблого військовослужбовця, матеріальної допомоги на лікування військовослужбовців, матеріальної допомоги учасникам бойових дій в Республіці Афганістан, про дозвіл на дарування земельної ділянки малолітній дитині, щодо надання статусу малолітній дитині, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, а також розглянуто низку інших питань.

Фото без опису

З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному вебсайті міської ради в рубриці "Документи виконавчого комітету" – "рішення виконавчого комітету".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень