Культура поводження з побутовими відходами

Дата: 23.01.2024 13:48
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

🔹Культура  поводження з твердими побутовими відходами  – запорука чистоти й порядку! 

🔹На сьогоднішній день на території Ватутінської міської територіальної громади розміщено в доступних місцях, на спеціально відведених майданчиках контейнери для збору твердих побутових відходів. Поблизу приватних домоволодінь і багатоквартирних житлових будинків Досить часто виникають  прикрі випадки, коли  люди нехтують правилами поводження з відходами, викидають  гілля, листя,будівельні  відходи,великогабаритні відходи в контейнери для твердих побутових відходів та біля  контейнерних майданчиків. У результаті цього прилегла територія біля контейнерних майданчиків перетворюється на стихійне звалище  з відходів різного складу і походження.

🔹Повідомляємо мешканців громади, що на території громади будуть проводитись рейди, під час яких порушників правил благоустрою буде притягнуто до адміністративної відповідальності
Статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачено відповідальність   у виді штрафу: для фізичних осіб – від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360грн), для юридичнх осіб – від 50 до 100 (850-1700грн).
🔹Кілька порад громадянам, щоб наше  місто, і навколишнє середовище стало чистішим:
➡️ не викидайте  гілки, листя, скошену траву,будівельні відходи  біля контейнерних майданчиків .
▶️висипайте будівельне сміття,великогабаритні відходи  в  спеціальні контейнери  для великогабаритних та будівельних відходів,які розташовані по вул.Ювілейна,27,проспект Незалежності,21,вул. Космонавтів,21.
▶️викидайте побутове сміття тільки у контейнери для твердих побутових відходів.
Навіть маленькі кроки важливі для збереження природи та чистоти навколо. Адже чисте довкілля — відповідальність кожного з нас.
❗️Для вирішення  питань у сфері благоустрою звертайтесь за телефоном: 📞0672200229 (Київська муніципальна служба), або до інспектора з благоустрою виконавчого комітету Ватутінської міської ради в каб № 25


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень