Активні програми для роботодавців

Дата: 01.02.2024 12:02
Кількість переглядів: 85

31 січня начальник Ватутінського відділу Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості Світлана Бабенко та консультант роботодавця Ніна Крикун провели робочу зустріч з керівником ТОВ «Комбінат баранкових виробів» Миколою Шабельником та головним бухгалтером підприємства Тетяною Шкуренко.

Фото без опису

В ході зустрічі спілкувалися стосовно ефективної співпраці служби зайнятості з роботодавцем відповідно до нових викликів на ринку праці, щодо активних програм для підтримки роботодавців. У службі зайнятості впроваджені та діють програми, які дають можливість отримати компенсацію за працевлаштування  окремих категорій осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості, гранти від держави на розвиток бізнесу.

Також були обговорені шляхи реалізації надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю: умови, механізм виплати роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць, а також її строки та розмір.

Щоб задовольнити кадрові потреби суб’єктів господарювання служба зайнятості пропонує підбір персоналу, професійне навчання безробітних на замовлення роботодавця, професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації працівників шляхом видачі ваучера.

Детальну інформацію про послуги служби зайнятості можна отримати у Ватутінському відділі Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості за адресою: м. Ватутіне, вул. Зоряна,18б та за посиланням:  https://www.facebook.com/profile.php?id=100069307805521

t.me/vatcz


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень