Погода у найближчі дні буде примхливою

Дата: 07.02.2024 12:43
Кількість переглядів: 52

Фото без описуЛютий – останній та найбільш вітряний зимовий місяць. Характерна його ознака - збільшення кількості та тривалості сонячного сяйва, тому народна назва «бокогрій».

У лютому збільшується висота сонця і на погоду починає впливати сонячна енергія, стає вираженим добовий хід температури: вночі спостерігаються слабкі морози 1-2°, в денні години - сонячні прояснення і тепло до +5°.

Від сьогодні наш регіон опиниться в теплому секторі циклону «OLGA». З рвучкими вітрами західної чверті на Черкащину рине хвиля теплого повітря з південних широт. Середні добові підвищаться на 6º та більше відповідатимуть середнім багаторічним значенням початку квітня. Температура вночі 2-7º тепла, вдень 8-13º тепла. Суттєвих опадів не чекаємо. Проте, тепло довго не затримається, і у четвер, у тиловій частині циклону тимчасово похолодає. Температура вночі 0-5º тепла, вдень 3-8º тепла.

🔻 Під час посилення вітру будьте обережні поблизу високих дерев, рекламних щитів, можливі пошкодження ліній електропередач та зв’язку. Вітер, швидкістю 15-20 м/с, вважається небезпечним погодним явищем і може приводити до різного роду пошкоджень та руйнувань.

🔹За попередніми розрахунками, весняне тепло повернеться з дощами у найближчі вихідні. Температура вночі 1-6º тепла, вдень 9-14º тепла.

Детальніше про погоду на Черкащині:

🌤 7 лютого Хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Вітер західний 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура вночі 2-7º тепла, вдень 8-13º тепла

🌤 8 лютого Хмарно з проясненнями. Невеликий дощ та мокрий сніг. Вітер північно-західний, 5-10м/с. Температура вночі 0-5º тепла, вдень 3-8º тепла.

🌤 9 лютого Хмарно з проясненнями. Вночі невеликий дощ та мокрий сніг, вдень невеликий дощ. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі 2º тепла - 3º морозу, вдень 3-8º тепла.

☔️ 10 лютого Вночі місцями невеликий дощ, вдень без опадів. Температура вночі 1-6º тепла, вдень 9-14º. 11 лютого Без опадів. Температура вночі 1-6º тепла, вдень 9-14º.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень