Світла пам'ять про Героя переможе смерть: громада провела в останню путь загиблого на війні земляка

Дата: 23.04.2024 16:11
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

▪️ Сьогодні наша громада з болем в серці та сльозами на очах провела в останню земну дорогу Захисника, мужнього Воїна, вірного сина України – Олександра Дмитровича Стаднійчука, який загинув під час несення військової служби.

▪️ Траурну процесію з тілом покійного мешканці громади зустрічали з пошаною, стоячи на колінах. Шлях до місця останнього спочинку проводжали живим коридором, встеляючи дорогу живими квітами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

▪️ Церемонія прощання відбулась на Алеї Слави, де зібралось багато людей аби віддати останню шану полеглому Воїну.

Фото без описуФото без описуФото без опису

▪️ Міський голова Олександр Заборовець розповів про життєвий шлях Героя, висловив щирі співчуття його родині: батькам Євдокії Степанівні та Дмитру Федоровичу, дружині Інні Володимирівні, дітям Владиславу та Вікторії та всім, хто його знав, поважав та товаришував.

Фото без опису

◾️ Під час прощання у рідному селі Олександра від стецівчан зі щемними словами про загиблого та щирими словами підтримки і співчуття рідним виступила депутат Ватутінської міської ради Валентина Науменко.

Фото без опису

◾️ Заупокійну службу відслужили священослужителі Православної Церкви України, а під звуки Державного Гімну України на кладовищі його рідного села пролунали останні постріли військової варти.

Фото без опису

️ Стаднійчук Олександр Дмитрович народився 24 серпня 1977 року в селі Стецівка Звенигородського району. Закінчивши школу в рідному селі, вищу освіту здобував в Київському політехнічному інституті.

️ Після проходження строкової служби повернувся додому, будував плани на майбутнє, одружився, виховував двох дітей, працював, вів своє господарство.

️ З 2014 року активно займався волонтерською діяльністю – допомагав нашим захисникам, які в зоні АТО/ООС давали гідну відсіч ворогу.

️ 22 червня 2023 року був призваний на службу по мобілізації. Майже рік гідно ніс службу, проявляючи знання військової справи, високий рівень патріотизму та відповідальності за доручену справу.

🕯 Життя Олександра  обірвалося 31 березня 2024 року внаслідок ракетного обстрілу під час несення бойового чергування.

️ Він залишився вірним військовій присязі, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок і зостанеться у нашій пам'яті світлим і добрим Янголом, а щира вдячність і шана буде передаватись поколінням нащадків.

Фото без опису

💙💛 Герої не вмирають, вони продовжують жити в наших серцях і душах, в пам’яті тих, хто їх любив…

🇺🇦Слава Україні! Слава її Героям! 🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень