Сьогодні Всесвітній день Червоного Хреста та Червоного Півмісяця

Дата: 08.05.2024 12:13
Кількість переглядів: 13

Фото без описуВін відзначається щорічно 8 травня і заснований в честь мецената Жана Анрі Дюнана, який започаткував перші групи волонтерів, що надавали допомогу пораненим на територіях бойових зіткнень.

Організація розпочала свою діяльність з 1863 року і продовжує існувати до сьогодні. Це потужна мережа, яка працює в 176 країнах світу, в тому числі і в Україні, і надає допомогу людям, що стали жертвами воєнних конфліктів, а також постраждали внаслідок стихійних лих та катаклізмів.

З кінця 2013 року, а особливо після повномасштабного вторнення 24 лютого 2022, Товариство працює в особливо посиленому режимі. у зв’язку з окупацією українських територій та надає допомогу в прифронтових зонах.

Наші українські волонтери з Червоного Хреста самовіддано допомагають бійцям на фронті, біженцям, сім’ям загиблих і поранених воїнів, прифронтовим зонам, постраждалим внаслідок агресії регіонам і вносять свій великий внесок у здобуття перемоги, іноді навіть ціною власного життя.

Для багатьох людей світу ця організація стала надійною опорою для знедолених, сиріт, інвалідів, хворих, немічних, такою собі соломинкою спасіння, останньою інстанцією милосердя, куди можуть завжди звернутися по допомогу.

Висловлюємо глибоку вдячність за самовіддану працю, любов до людей, милосердя та чуйність, за надання допомоги у скрутних ситуаціях, оптимізм та віру в краще майбутнє.

Дякуємо за наполегливість, стійкість і міць, небайдужість і допомогу іншим! Хай дароване людям добро повертається до вас сторицею.

Разом – Переможемо!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, Ватутінська міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень