Навіки в небесній варті: Ватутінська громада попрощалася з Героєм – Русланом Богатирьовим

Дата: 29.05.2024 14:41
Кількість переглядів: 69

Фото без опису▪️ Теплий травень… Траурний кортеж… Глибокий смуток…Багато квітів і невгамовний біль…

Фото без опису

▪️ Живим коридором, на колінах, схиливши голови в пошані громада провела останнім земним шляхом  нашого земляка Руслана Богатирьова, який віддав життя, захищаючи  Батьківщину.

Фото без опису

▪️На церемонії прощання, яка відбулась на Алеї Слави, щирі співчуття родині та близьким загиблого висловив міський голова Олександр Заборовець, який зазначив, що війна – це дорога страшного болю не лише для Захисників, а й для рідних: це і постійна тривога, безсонні ночі, тяжка звістка, і подальше життя без рідної людини… Без люблячого сина, турботливого батька,  коханого чоловіка, надійного товариша та побратима… "Низько схиляємо голову у глибокій скорботі та пошані перед світлою пам’яттю Героя-Захисника. Пам’ять про Богатирьова Руслана Івановича – світла! Шана його подвигу – вічна! Вдячність – безмежна! ”.

Фото без опису

  • Важко знайти слова втіхи для рідних, близьких і знайомих полеглого Воїна. Розділяємо разом з вами смуток та висловлюємо щирі співчуття. Це непоправна втрата й для нашої громади та всієї України, - звучало у виступі очільника громади.

🔰 Народився Руслан Іванович 14 квітня 1979 року у селі Ямпіль Катеринопільського району. Згодом родина переїхала в Юрківку. Тут він зростав, навчався у сільській школі, потім в професійному училищі №2 міста Ватутіне де здобув спеціальність електрозварювальника.

🔰 Відслуживши строкову службу повернувся додому, створив родину, працював та виховував сина.

🔰 Війна поставила на паузу мирні плани на майбутнє родини …  В травні 2022 року Руслан пішов захищати рідну країну. Служив вірно, проявляючи стійкість і мужність.

🔰А 22 травня 2024 року життя старшого стрільця десантно-штурмового відділення Руслана Богатирьова обірвалося в бою під час бойових дій поблизу населеного пункту Костянтинівка Покровського району Донецької області.

Фото без опису

▪️ Під час прощання від стецівчан слова щирої підтримки та співчуття рідним і близьким загиблого Воїна висловила депутат міської ради Валентина Науменко.

Фото без опису

▪️ З глибоким смутком прозвучали слова  від бойового побратима.

Фото без описуФото без описуФото без опису

▪️ Провели Героя  з усіма почестями та за християнськими звичаями, відправивши панахиду. Поховання відбулось на кладовищі села Юрківка під звуки Державного Гімну та трикратного стрілецького салюту.

Фото без описуФото без опису

🙏 Спочивай з миром, наш 🇺🇦Герою! Низький уклін тобі за жертовність в ім'я Батьківщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень