До уваги абітурієнтів

Дата: 11.06.2024 11:01
Кількість переглядів: 33

Фото без описуВійськово-морський ліцей імені віце – адмірала Володимира Безкоровайного запрошує на навчання сміливих, креативних, допитливих, патріотичних хлопців і дівчат.

 

Право для вступу до ліцею мають юнаки та дівчата – громадяни України, які у поточному році закінчили 9 класів загальної середньої освіти та у рік зарахування до ліцею їм виповнюється 15-16 років, придатні за станом здоров'я навчатися у ліцеї та по його закінченню бажають продовжити навчання у навчальних закладах Збройних Сил України.

 

У зв’язку з наявністю вакансій серед ліцеїстів (юнаків і дівчат 11 класу) на конкурсній основі оголошується додатковий набір на навчання. Обов'язкова умова – після закінчення Ліцею вступ до вищого військового навчального закладу освіти.

 

Пільги при вступі надаються абітурієнтам пільгових категорій: дітям - сиротам, дітям позбавлених батьківського піклування, дітям з багатодітних сімей, дітям військовослужбовців учасникам бойових дій, дітям військовослужбовців, які загинули або померли внаслідок отриманих ран чи при виконанні службових обов’язків, діти переселенців із районів проведення бойових дій та з тимчасово окупованих територій.

 

Правила прийому та іншу інформацію для вступників можна переглянути на офіційному сайті ліцею за посиланням: http://vml.mozello.com http://vml.org.ua/,  на сторінці у Facebook - сhttps://www.facebook.com/Військово-морський-ліцей.

 

Адреса навчального закладу: 65021 м. Одеса, вул. Фонтанська дорога,14 телефони: 0487481060, 0958165506, 0979163559.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень